HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.10.27. 17:32 ice_nic

Karácsonyfák 3. fejezet

Sziasztok!

Újra itt. :) Mai versenyzőnk anyum szobájában levő karácsonyfa. Igen jól értitek. A mi családunkban nem egy karácsonyfa van. Mivel imádok díszítgetni, és nagyon szeretem a karácsonyt és a karácsonyfát, így mindig van egy nálam és anyu szobájában. Huginál és az étkezőben csak 1-1 kicsi fa van. Mamáméknál is van egy :) Lehet, hogy most lesznek olyanok, akiknek ez ellenszenves, de szerintem nincs ezzel semmi baj. Viszont, hogy megnyugtassam a kedélyeket, kizárólag műfenyőink vannak. Anyu fájára jellemző, hogy minden évben fehér. Tavaly vettem rá csipkegömböket, nagyon jól mutatnak a fán. Valamint mindig lefújja a kész, feldíszített fát olyan hóspray-vel. Általában minden fánkra akasztunk fel egy két feng shui kristályt. Különböző színű és méretű kristályt. Nagyon szépek amikor megvilágítja őket az égősor. Lássuk a képeket.

Küldjetek ti is képet a snic@freemail.hu email címre a karácsonyfátokról. Osszuk meg egymással, milyen egy szépen feldíszített fa. Különösen érdekelnek olyan fák, melyeken kreatív, otthon készített díszek is vannak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr3209959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása