HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.03. 20:09 ice_nic

Karácsonyfák 7. fejezet

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy nem írtam 2 napig, de vidéken voltam. Ám ma újra itt vagyok. Sajnos párom nagyszüleinek tavaly előtt leégett a karácsonyfájuk egy sikertelen égősor vásárlás miatt. így tavaly kaptak tőlünk egy új fát. Ugyanolyat, mint drága barátosném, Gráciék fája. Azonban ugye ismerjük a nagyszülők karácsonyfa díszítési szokásait:) Olyan amilyen, de higgyétek el, amikor az ember ott áll a fa körül és a nagyszülőkkel énekli a Csendes éj-t, nagyon szépnek látja a fát. Mindegy milyen. Itt az a lényeg, hogy még mindig megadatik, hogy nagyszüleinkkel tölthessük a karácsonyt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr24217377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása