HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.10.23. 12:02 ice_nic

Sms folyt. köv...

Sziasztok!

Ma is hoztam pár sms-t karácsonyra. Remélem tetszeni fognak. Nehogy unatkozzatok, ha esetleg a Teszvesz ma sem akar működni:) Később még visszatérek a Bécsi adventi vásár témával. Érdemes lesz újra bekukkantani:)

 ........ 

18. Ma estehozzád is megérkezett, melegséggel töltve meg pici szívedet. Legyél jó, s nagyon vidám,hisz az ősz szakállú is csak ennyit kíván.

19. -Miért van adíszangyalka a fán?? - Mert ha nem dísz lenne leszakadna a fa! :DD

20. Otthon ülsz és várod a Mikulást, mert egész évben jó voltál. De hiába, mert idén csak a rossz gyerekek kapnak ajándékot!

21. Rossz lesz amit mondok:a Mikulás egy pornósztár.

22. Szellemes Karácsonyt!! Elemes zseblámpát, világító matracot, bort,búzát, békességet, porszívót turmixgépet, tűlevelű lóherét, és Békés Boldog Szentestét!!!!!

23. Szia Gyémántom! Elküldöm hozzád a Télapót, jókívánságokkal, az ajándékokat hozzám hozta el!Érdeklődött jó voltál-e? Hát....hazudtam egy picit,ezért telirakta a puttonyát!

24. Itt volt egy angyalka, s azt súgta nekem: Gondolj ma azokra, kik szívedbe férnek! Eszembe jutottál Te és a Családod, és ezúton kívánok BOLDOG KARÁCSONYT!

25. Az angyalok a mennyből a földre szállnak, térjenek be a hajlékodba s maradjanak nálad! BoldogKarácsonyt!

26. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon 1 üzenetet: Kellemes, békés karácsonyt kívánok Neked!

27. Én vagyok a Télapó úgy beb@sztam mint a ló, van zsákomban mindenjó: tampon bugyi műdákó. Ne várjatoknem megyek, pornófilmet rendezek.

28. Karácsony ünnepén, ha mécses fénye boldogsággal tölti el szívedet, béke lesz a családban. Ha a családokban béke van béke lesz az országban. Ha az országokban béke van, béke lesz a Földön is!

29. Kívánd, hogy mindazt, amit ma éjjel gondoltál ugyanúgy igaz legyen holnap, s holnapután. Kívánj igazi ünnepet, kívánj igazabb életet.Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

30. Kései szán fut, csillog a friss hó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget egy csengő, itt a karácsony! Békés, boldog ünnepeket!

31. Innentől jól viselkedj!! A miku mindent lát!

32. Kicsi házban kicsi fa,kicsi fánál kicsi lap. Arra rá van írva neked, kellemes ünnepeket!

33. Előbb utóbb meg kell tudnod. A télapó nem létezik.

34. Mindjárt el jön a Mikulás!!!!Nézzetek fel éppen ott van a kémenyben!!!!! Nem fér be segíts neki!!!!!!

35. Kívánom, hogy a Karácsony öröme Veled legyen egész évben, úgy mint a tűlevelek a szőnyegben.Boldog Karácsonyt!

36. Nincs édesebb ünnep széles e világon, mint a havas csillogó Karácsony. Édes teritett asztalok, mosolyognak rájuk mennybéli angyalok BOLDOG KARÁCSONYT!

Mára ennyi az sms-ekből. Még maradt egy adag holnapra is. Fogadjátok szeretettel.

Szóval ma még jövök a Christkindlmarkt-tal valamint egy jó kis recepttel. Sziasztok

 

Szólj hozzá!

Címkék: sms karácsony télapó mikulás


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr46204682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása