HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2009.07.31. 14:29 ice_nic

Karácsonyra várva...

Sziasztok, sziasztok, sziasztok!!!

Tudom, tudom még nagyon korán van, hisz még nagyban dübörög a nyár és a 40 fok. De mit tehet az ember, ha már ilyenkor megérinti a karácsony hangulata...

Nem nagyon tudok még írni semmi ilyen jellegű témáról, ezért inkább beszéljenek magukért a képek. Tavaly kissé eltűntem, nem nagyon töltöttem fel képeket, nem is írtam. Remélem idén bepótolhatom.

Amint már egy régebbi bejegyzésemben olvashattátok, 2007 karácsonyán eljegyzett a párom, 2008-ban pedig új taggal, Nudlikával a kis fehér bolognese-vel gyarapodott kis családunk. Emiatt kicsit rendhagyó módon, többféle kép is felkerült most ide. A gyűrűmről és Nudlikáról is.

Sok kitartást még azoknak akik már legalább annyira várják az Ünnepeket, mint én!!!

Niki

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr31279729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása