HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.10.26. 00:22 ice_nic

Karácsonyfák 1. fejezet :)

Sziasztok!

Tudom már elég késő van, de most jutott csak időm erre. Elkezdem feltenni a karácsonyfáimról a képeket és mindig írok róla pár sort. Nem csak saját, hanem családi és baráti körben jellemző fákat is mutatok majd. Nálunk szinte mindenhol műfenyő van, bár szeretem az élő fát is, no de ennek majd egy külön topic fog nyílni. :)

Kezdjük hát el a felhozatalt. Mai, egyben első vendégem a 2005-ös Miss Pink nevű versenyző:) Miss Pink a kedvencem az összes fa közül. Régi álmom vált valóra, amikor rózsaszínre díszíthettem a fámat.

Pár szó a díszítési szokásaimról. Sokakkal ellentétben, miután feltettem az égősor(oka)t, a boával (girlandokkal) folytatom. Véleményem szerint, ha utólag tesszük fel a girlandokat, boákat, akkor nagyon sok szép díszt eltakarunk vele, valamint szinte csak az fog feltűnni a fán. Miután ezzel megvagyok, a csúcsdíszt teszem fel, mert ha a legvégén akarom feltenni akkor véletlenül leverhetem a többi díszt azzal, hogy szinte rá kell dőlnöm a fára hogy elérjem a tetejét:) Sorba felpakolom a gömböket, kicsiket nagyokat egyaránt. Bármilyen színű legyen a fa, mindig felteszem rá az Avonos üvegdíszeimet, mert azok egyszerűen gyönyörűek. Lametta és gyöngygirland is kerül a fára. A lametta nagyon jól tudja ellensúlyozni az esetleges hiányosságokat a fán. Természetesen a szaloncukor és a habkarika is elengedhetetlen, hogy színben harmonizáljon:)

Holnap is jövök, mára ennyi. Ne feledjétek, már kevesebb, mint 2 hónap van csak hátra. Pussz nektek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr53208415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása