HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2008.11.23. 19:23 ice_nic

Első hó....

Sziasztok!

Eltelt egy év, de most ismét itt vagyok. Melyik nap is lehetne a legalkalmasabb a blog újraindítására, mint az első igazi havazós nap :)

És igen, ma végre havazott, úgy igazán. Nagy pelyhekben és kicsit meg is maradt.

Idén lett egy új kiskutyánk. Egy fehér bolognese kislány, Nudlika. Neki ez volt az első élménye a hóval kapcsolatban és szerencsére jól viselte, sőt.. :) Miután felhoztam őket folyton az ajtóban állt, hogy menne ismét lefele az udvarra.

Első körben pár havas fotó következik. Mikor legközelebb jövök (remélem holnap), teszek fel képeket a tavalyi karácsonyfánkról, illetve családi képeket.

Kezdődik a készülődés, megosztom veletek, kinek mit veszek, ajándékötletek és recept dömping várható! Nézzetek be minél gyakrabban.

Sziasztok. Niki

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr22784674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása