HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.27. 18:50 ice_nic

Karácsonyi "hangulatsegítők" - Filmek

Sziasztok!

Ma volt az egyik kereskedelmi csatornán a nagy karácsonyi kedvencem: A Grincs című film. Ezen felbuzdulva megosztom veletek, szerintem milyen filmeket érdemes megnézni az Ünnepek közeledtével. Kedvenc karácsonyi filmjeimet láthatjátok itt, nem tetszési sorrendben, hanem ahogy eszembe jut. Én csak bíztatni tudlak benneteket, hogy a családdal közösen, vagy akár otthon a pléd alatt egy kakaóval a kézben nézzétek meg ezeket a remekműveket:)

Igazából szerelem - Ez az abszolút favorit. Nem véletlen került a legelejére. Nem hiszem, hogy sokat kellene róla mondanom, a filmben szereplő színészek magukért beszélnek. Szerelmes, ünnepi, kedves, mosolygós, írtó klassz zenékkel megspékelve. A történet röviden:A film kapcsolatok csúcspontjait és hullámvölgyeit térképezi fel a karácsony előtti hetekben. Barátok és barátnők, férjek és feleségek, apák és fiúk, rocksztárok és menedzserek szövevényes hálójából lesz az Igazából szerelem nem is egy, hanem mindjárt tíz különböző történet. Mert ha jól megnézzük, azt látjuk, hogy igazából szerelem vesz körül minket.

Reszkessetek betörők 1-2-3  -  Minden évben leadja legalább egy TV csatorna ezt a filmet. Azért ez jelent valamit. A mai napig fogékonyak vagyunk a csintalan Macaulay Culkin által alakított "otthon felejtett" csemete történetére, aki hősiesen és rengeteg humorral fűszerezve küzd meg az álnok betörőkkel, akiknek karácsony táján jön meg a kedve kirabolni a környék házait. Szintén felejthetlen a zenéje a filmnek, mindenképp ajánlom annak is utánajárni. A történet röviden (ki ne ismerné:) : Amikor Kevin szülei karácsonyi vakációra indultak, egy apróságról megfeledkeztek:Kevinről! Ám a kissrác csöppet sem ijed meg attól, hogy magára marad a családi házban. Sőt, egyenesen élvezi a helyzetet.És a mulatság akkor lesz csak igazán kitunő, amikor két ártatlan betörő téved be hozzá. A rajzfilmeken felcseperedett és nevelődött Kevin ugyanis cseppet sem ijed meg tőlük. Százféle ravaszsággal, ötlettel és csellel úgy elbánik velük, hogy a bűnözők azt kívánják, bár mentek volna inkább ők is külföldre telelni!

Télapu 1-2-3  -  Tim Allan, mint a Télapó? Mit csinál az ember fia, amikor szerencsétlen télapó pont az ő házáról zuhan le? Háát...átveszi a helyét. Sokan nem szeretik csak az első részt, de szerintem mindhárom történet nagyon aranyos a maga módján. A történet röviden: Na, mit hozott nekünk a télapu? Nem nehéz kitalálni, a zsák már majd kipukkad a nevetéstől! Idén egy őrült komédiát kapunk az öregúrtól, aki egyébként sem az, akinek látszik.Mert az igazi télapó megöregedett, leesett egy háztetőről, és teljesen alkamatlanná vált a télapóskodásra. És Scott, akinek százféle más dolga volna, valahogyan aláírt egy szerződést, pedig nem is akarta, és mostantól fogva ő a Mikulás.Hát képzeljünk el egy kimért üzletembert, akinek hatalmas pocakja és szép fehér szakálla nő megállíthatatlanul! Utálja a szarvasokat, mégis kénytelen szánra szállni és szétosztani az ajándékokat. Kezdő még szegény, úgyhogy néha hibázik kicsit. Ne lepődj meg, ha idén a szokásosnál kicsit furább télapó mászik be hozzád!

A többi film csak felsorolásképp:

- Tapló télapó (kizárólag felnőtteknek, trágár szövegek miatt)

- Polár expressz

- Karácsonyi lidércnyomás

- Karácsonyi vakáció

- Mi a manó

- Holiday

- Grincs

- Frost, a hóbarát

- Kelekótya karácsony

- Kutyahideg

- Kiskarácsony mindenáron

- Túlélni a karácsonyt

- Gézengúzok karácsonya

- Varázslatos karácsony

- Micimackó: Boldog új Mackóévet

- Fehér karácsony

- Karácsonyi ének

 

 

 


Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr47244629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása