HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.19. 23:38 ice_nic

Karácsonyfa díszek

Sziasztok!

Ma voltam vásárolni. Vettem pár díszt a fára. Mindegyik doboz 250 Ft-ba került. A Pólus Centerben vannak ilyen 1 Euros üzletek. Nagyon szeretem őket, mindig veszek vmt. Ilyenkor jönnek ilyen 250/doboz áron karácsonyfa díszek is. Több méretben és színben léteznek. A rózsaszínben pl. 17 db kb 3 cm-es gömb van. Műanyag. A színes díszek pedig teljesen üveghatásúak, nincs a gömbön az a tipikus gömb ragasztás rész, amiből azonnal kiszúrni, hogy műanyagból van. Kétféle méret, 6 cm-es (4db/doboz) és 5 cm-es (5 db/doboz). Kék, piros, rózsaszín, zöld és arany színben. Az utolsó képen pedig egy konnektorba dugható mikulás alakú kis lámpa. Nagyon aranyos. Szintén 250 Ft volt. íme a képek.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr31235036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása