HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.18. 21:57 ice_nic

Karácsonyi ajándék ötletek 1. fejezet

Sziasztok!

A teszveszen felmerült a kérdés: Mit vehetünk a nagyszülőknek? Ebből kifolyólag arra gondoltam, nyitok egy újabb témát, amiben ötleteket próbálok nektek összegyűjteni, hogy kinek mit vehetnénk karácsonyra. Először a nagyszülők témakör:)

Bizony, a nagyszülők ajándéka nagyon nehéz, hiszen otthon már mindenük megvan. Rossz ötlet egy új teafőző, vagy étkészlet. Nekik már inkább személyre szóló ajándékot érdemes venni, csináltatni. Például egy szép fotóalbumot, amiben a gyerekek és az unokák vannak benne, illetve 2008-as asztali naptárt szintén családi képekkel (mellesleg megjegyzem ez most akciós a Rossmannban asszem, 1499 Ft). Mi tavaly barátnőméket leptük meg egy faliórával, amin ő és a párja láthatóak. Az óra is jó minőségű, és tényleg nagyon közvetlen ajándék. Én bátran ajánlom mindenkinek! Mi idén ezt veszünk a nagyszülőknek. Hugom és én leszünk rajta. Ára: kb. 3500 Ft órával együtt és ha időben megrendeljük akár fél óra alatt is elkészítik. Nem szabad utolsó napra hagyni mert nagyon el vannak havazva a megrendelésekkel. Mi a Dunakeszi Auchanban található üzletben csináltattuk, de biztos máshol is van ilyen lehetőség.íme a kép a tavalyiról, barátnőmék órájáról.

2 komment

Címkék: óra karácsony ajándék


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr34233571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juhász Andrea 2008.09.10. 08:28:19

Egészen pontosan hol csinálnak ilyet? NAgyon érdekelne.ELőre is köszönöm

ÜDv

Andrea

ice_nic 2008.11.23. 19:07:45

Szia!

Én a Dunakeszi Auchan áruházban lévő üzletben csináltattam, de szerintem minden nagyobb fotóüzletben lehet ilyet találni.
süti beállítások módosítása