HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.09. 17:15 ice_nic

Modern karácsonyfa

Sziasztok!

Modern karácsonfa azoknak, akik nem szeretik a műfenyőt és nem szeretnének élő fát sem. Négyszáz üres Mountain Dew-s üdítős dobozból készítették el. Szerintem egyszerűen fantasztikus. Mikor először megláttam, eszembe sem jutott, hogy miből készülhetett. Mert annyira szép volt. Ahogy végignéztem a folyamatokat nem is annyira bonyolult. No de mikor lesz nekem 400 darab üres üdítősdobozom... Ha ennyit meginnék ezekből a cukros löttyökből, valószínűleg még kétszer ekkora lennék. Viszont valódi kreativitásra utal ez az ötlet. Csak gratulálni tudok a fiúknak.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr40223689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása