HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.09. 19:01 ice_nic

Legyünk kreatívak

Sziasztok!

Hoztam nektek pár házilag készíthető karácsonyi díszt. Gyerekekkel is meg lehet csinálni őket és nagyon mutatósak lehetnek a fán illetve a lakásban.

Cukorcsengettyűk

Hozzávalók:

- finomítatlan kristálycukor

- ételszínezékek (kék, zöld, sárga, piros, vagy amilyet szeretnétek)

- műanyag karácsonyfa csengettyű a belső "kolomp" nélkül

- ragasztó

- cérna

Elkészítés: Keverj a kristálycukorhoz ételszínezéket. így egy kicsit nedvesebb lesz a cukor. Töltsd bele a harangformákba jó szorosan. Finoman ütögesd ki a formából úgy, hogy ne essenek szét a harangok. Éjszakára hagyd kint megszáradni. Másnap ragaszd a tetejére a cérnát amivel végül a fára tudod akasztani.

 Szaloncukros falidísz

Hozzávalók:

- 5 méter karácsonyi dísz szalag (vastag típusú)

- 3 db nagyméretű csomagdíszítő szalag

- 9 db ezüst színű 6-7 cm átmérőjű karácsonyfa gömbdísz

- tűzőgép

- olló

- kétféle színű téglalap formájú szaloncukor

Elkészítés: Vágj le a szalagból egy másfél méteres darabot. Jelöld meg a közepét. A maradék szalagot vágd 3 egyforma darabra. Ezekből köss 3 nagy masnit, úgy hogy azért maradjon száruk is. Úgy rögzítsd, ahogy a képen is látható. Hatásos ha odavarrod:) A masnik szárainak végébe vágj V alakot. A szalagok közepére rögzítsd fel a cérnára felfűzött gömböket,különböző hosszúságúra, majd ragaszd rá a díszítő masnit. Kezd el tűzőgéppel felrögzíteni egymás után a szalagra a szaloncukrokat. Egy ilyen, egy olyan színűt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr76223774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása