HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.11.06. 22:59 ice_nic

Karácsonyi képek

Sziasztok!

Mint már írtam, szeretném, ha küldenétek képet. De az email cím már annyira el van rejtve, hogy nem is tudhatjátok, hova várom a képeket. Szóval a cím: snic@freemail.hu  Ha esetleg valaki küld fényképet, akkor a nevével (már amennyiben engedi) együtt kiteszem ide. Addig is íme néhány kép amit az interneten találtam és ötleteket meríthetünk belőle, vagy egyszerűen csak csodáljuk ezeket a gyönyörűségeket. Ha esetleg valaki a Teveclub-on tevét nevel és még nem csatlakozott karavánhoz, ma megalapítottam "Ice lady karácsonyi karavánja"-t. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr77220825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása