HTML

Christmas

Karácsonyi készülődés, díszek csere-beréje, eladása. Karácsonyi képek. Karácsony után pedig minden ami egy kicsit is szebbé teszi az életünket.

Friss topikok

2007.10.22. 10:34 ice_nic

Karácsonyi sms-ek

Sziasztok!

Újra itt. Ezúttal pár karácsonyi sms-sel szeretném segíteni a karácsonyi ráhangolódást. Végre ne a sablon "Boldog karácsonyt kíván a xy család" szöveget írjuk ismerőseinknek. Dobjuk fel picit a dolgot. Három részletben fogom ma feltölteni az sms-eket.  Vannak benne kicsit durvábbak is. Csak kibírjuk valahogy nem?:)

Fogadjátok szeretettel.

1. Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém. :)

2. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a karácsony!

3.Karácsonykor minden jó, olaszkirály ha hull a hó, ezerrel fűt a kandalló, jön a köcsög télapó. Ajándékom csak alsógatya. A piacon vette a nagymama, vett volna inkább egy üveg bort, megérhetne még szebb kort, a nagymuterná majd elmegyek, minden bejglit megeszek, a havercsávókat elhívom, a magnetofont elindítom, rázzuk a hajunk a kemény metálra, felmászunk a fenyőfára, de a bulinak vége még nincs ezzel, hisz minnyá itt a szilveszter, JEH!

4. Ölelésből és mézből soha sem elég - gondolkozott Micimackó. Karácsonykor pedig mindkettőből duplán jár. Boldog karácsonyt!

5. A szán lerohadt, a rénszarvasok megléptek. A kéménybe szorultam. A bokám bebasztam, a krampuszok kurváznak. Az idén mászkáljon a faxom. Üdv: a Mikulás.

6. Béke pihen minden lakásban, karácsony érkezik, ünnep a családban. A felnőtt küldetése, hogy mindent megtegyen, még sok Békés karácsonyunk legyen.

7. Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad. Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat.

8. Erdő szélén ezüst fenyő, havassággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és boldog karácsonyt kívánok.

9. Ha egy dagadt, piros ruhás pasi megragad és betuszkol egy zsákba, ne ijedj meg. Csak arról van szó, hogy téged kértelek ajándékként a télapótól.

10. Ha felnézel az égre, rágondolsz a télre, a szent karácsony este boldogságot tesz le.

11. Három napja díszítek, csípje meg a kánya! Majdnem belefulladtam a kiömlő gyantába. Nagyzolni akartam, de látom, rosszul tettem, hogy luc helyett az idén mammutfenyőt vettem:)

12. Hópihe szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó fala. Itt a karácsony a kertek alatt.

13. Irigykedve figyel most a húsvéti nyúl, mert ma este a jézuska az úr. Csilingel a csengő, szikráznak a fények, legyen szép karácsonyod és boldog új éved.

14. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a karácsony.

15. Karácsonykor az angyalok leszállnak az égbe, békességet hoznak az emberek szívébe. Hozzanak neked is áldott ünnepeket.

16. Kívánom, hogy azokkal töltsd a karácsonyt, akik szeretnek! Remélem sokan vagyunk...:)

17. Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon rád, de az angyal visszajött és azt mondta: az angyalok nem vigyázhatnak angyalokra.

Remélem tetszettek. Ma még jön egy adag:) Valamint teszek fel pár jó kis receptet én is. Sziasztok

Szólj hozzá!

Címkék: sms karácsony télapó angyal


A bejegyzés trackback címe:

https://xmas.blog.hu/api/trackback/id/tr42203509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása